Cateva cuvinte despre noi

Despre Noi


Firma nostra a fost infiintata in 2003 si are ca domeniul principal de activitate realizarea de fatade moderne din aluminiu compozit si perete cortina si se adreseaza segmentului de piata al constructiilor civile si industriale. Am demonstrat ca putem face fata oricarei provocari in acest segment de piata. Acest obiectiv se poate materializa prin furnizarea unor lucrari de calitate, respectând totodata cerintele si necesitatile clientului. Tehnologia performanta, investitiile permanente in echipamente, utilaje de lucru sunt atu-urile echipei noastre in competitia cu termenele de finalizare a lucrarilor.

Despre ALUCOSUPER®


Este un material compozit cu doua fete din aluminiu de 0,3 sau 0,5 mm grosime si miez de polietilena. Placile au o planeitate perfecta si un raport excelent intre densitate si rezistenta. Materialul este livrat cu folie de protectie.

Placile ALUCOSUPER de 3 mm grosime sunt protejate prin lacuire poliesterica si sunt recomandate pentru urmatoarele aplicatii: placari stâlpi, fatade mici, amenajari interioare/exterioare etc. panouri de afisaj, panouri de firma (pâna la cele mai mari dimensiuni) frontoane, totemuri, montare postere, realizare indicatoare de circulatie etc. Placile ALUCOSUPER® de 4 mm grosime sunt protejate prin lacuire cu vopsea PVDF, ceea ce le confera o rezistenta ridicata la UV, intemperii si uzura la exterior. Aplicatii fatade ventilate si alte placari la exterior, cu suprafete si inaltimi mari, amenajari de interior/exterior, tuneluri, standuri, semne de mari dimensiuni.


Translate »